Studiebesök | Föreläsningar | Seminarier

Studiebesök, skräddarsydda föreläsningar och seminarier om energieffektivt och hållbart byggande är en del av vår vardag. Våra föreläsare är miljöengagerade, sakkunniga inom arkitektur, teknik, projektledning och miljöekonomi och vi kan anpassa våra egna lokaler om ni vill besöka oss, eller om ni hellre vill att vi kommer och håller föreläsning hos er går det också bra.

Studiebesök -Detta är Passivhuscentum Västra Götaland

Under hösten 2016 och under 2017 kör vi våra studiebesök med inriktning mot landets kommuner och kommunala fastighetsbolag. Kostnad och tillgängliga datum för besök kommer att presenteras här på hemsidan inom kort.

Vi skräddarsyr besöket ut efter gruppens behov. och detta är punkter som vi gärna berättar mer om:

Introduktion till Passivhus Är detta med passivhus ett nytt fenomen, är det bara en fluga? Vi rätar ut och vidgar begreppen och behoven av riktigt bra byggnader.

Från tanke till handling i många kommunala verksamheter finns det stora möjligheter att påverka så att bra byggnader och renoveringar blir av.

Hållbar ekonomi, hur sparar jag på alla typer av resurser och vad skall jag göra för att räkna hem ett energieffektivt nybygge eller renovering?

Teknisk fördjupning Vi älskar teknik och design, vad sägs om att grotta ner sig ett par timmar i köldbryggeberäkningar eller formfaktorer?

 

För att boka ett besök eller ställa en fråga skickar du ett mail till info [at] passivhuscentrum [dot] se